Over mij

Even voostellen!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!

Mijn naam is Anita, ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialist en de trotse eigenaresse van mijn eigen schoonheidssalon aan huis. 

De behandelingen die worden aangeboden in de salon zijn niet alleen gebaseerd op de kennis en ervaring, maar komen recht vanuit het hart. "Be good to your skin. You'll wear it every day for the rest of you life.", dat is waar Lio Skin voor staat. Het streven naar hoge kwaliteit is belangrijk, maar de tevredenheid van klanten staat op nummer 1!

Lio Skin biedt effectieve en kwalitatieve behandelingen in een rustgevende en gemoedelijke sfeer. Iedere behandeling bij Lio Skin wordt met passie uitgevoerd.

Om bij te blijven in alle nieuwe ontwikkelingen in de beauty branche wordt er minimaal 2x per jaar een bijscholing gedaan om de kwaliteit van de salon te blijven verbeteren. Wat voor u betekent dat wij nieuwe ontwikkelingen kunnen toevoegen aan de salon en zo de kennis nóg meer te vergroten.

Wat ik belangrijk vind? Dat jij bij mij jezelf volledig ontspannen voelt. Of je nu komt voor een kleine specifieke behandeling of voor een uitgebreide behandeling. Ik laat je ontspannen, genieten en zo neem je dat gevoel ook weer mee naar huis.

Ik werk daarom ook enkel op afspraak zodat ik alle tijd heb voor jou en jouw huid.

Ontmoet ik je binnenkort bij Lio Skin?

Heb je na het bekijken van mijn website nog vragen of heb je behandelingen gezien of vragen daarover? Neem dan contact met mij op! Ik help je graag verder met jou wensen en vragen op schoonheidsgebied

"Be good to your skin. You'll wear it every day for the rest of you life."

Liefs,

Anita